sfselm

  • ۰
  • ۰

طرح کارآفرینی درباره تولید سوسیس و گالباس

طرح کارآفرینی درباره تولید سوسیس و کالباس

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 31 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

فهرست مطالب

شرح صفحه

فصل اول

جدول نتایج چکیده طرح 2

فصل دوم

کلیات در راستای شناسائی محصول و 3

مقدمه

1-2 تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و.... 4

2-2 چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای 5

3-2 ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش 5

فصل سوم

بررسی و برآوردهای فنی 6

1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه 6

2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید 6

3-3 مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد 8

4-3 بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 10

5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 12

6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و ... 14

7-3 بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید 16

8-3 تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی 18

9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی 19

10-3 محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و ... 20

فصل چهارم

بررسی های مالی و اقتصادی 23

1-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد 23

2-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد 24

3-4 برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری 26
4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی 28

5-4 برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید 28

6-4 محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار 29

7-4 تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و ... 29

مقدمه

مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و کالباسهایی نیز که از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند که ضمن اینکه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا که مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه کافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یک فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اصطلاح فست فود به دلیل وقت کم مصرف این نوع فرآورده های گوشتی نیز روزبه روزبیشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود 250 کارخانه فعال و تولید حدود 400 هزار تن در سال به مقدار 4 کیلو در سال میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان مصرف در کشورهای اروپائی سرانه 64 کیلو میباشد با نظری به تاریخچه صنعت تولید سوسیس و کالباس درایران و روند صعودی آمار تولید کنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف این کالا بیشتر به این قضیه واقف میشویم .از سال 1310 در سطح کارگاهی و ابتدائی اولین واحد های تولید کننده این کالا شروع بکار نمودند و سپس واحد های دیگری در گیلان و کرج تاسیس شد . قبل از انقلاب اسلامی تولیدات سوسیس و کالباس به دوبخش اسلامی و غیر اسلامی تقسیم میگردید تولیدات اسلامی با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتی و غیره تولید میشد وبخش غیر اسلامی با استفاده از گوشت و چربی خوک تهیه میگردید پس از انقلاب اسلامی و ایجاد ممنوعیت مصرف گوشت خوک ستاد بسیج اقتصادی کشور فرمولاسیون تولیدات گوشتی را بشرح ذیل تغییر داد :

  • سوسیس و کالباس با 40 % گوشت
  • سوسیس آلمانی با 40% گوشت
  • مارتادلا با 40% گوشت
  • کالباس خشک با 60% گوشت
  • کالباس لیونر (بی چربی) با 64% گوشت

1-1 تعریف : ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی، فرمول، چگونگی بسته بندی ، اجزا و قطعات متشکله ،حد استانداردملی و جهانی ، شماره تعرفه گمرکی شرایط ورود

سوسیونها که در ایران به سوسیس و کالباس مرسوم است به فرآورده های گوشتی اطلاق میشود که حاوی نمک و چاشنی ها باشند سوسیون از کلمه لاتین سالسوس به معنی نمک گرفته شده است

تعریف

سوسیس و کالباس عبارت است از مخلوطی پایدار حاصل از گوشت یک یا چندین حیوان حلال گوشت که همراه با مواد دیگری در داخل پوششهای طبیعی و یا مصنوعی در شرایط مناسب پر شده و پس از طی فرآیند حرارتی مناسب و سایر فرآیندها برای مصرف آماده میگردد ولی در هر حال عمده ترین جزء پروتئین بکار رفته در تولید سوسیس و کالباس گوشت میباشد.

طبقه بندی

دریک تقسیم بندی سوسیون ( سوسیس و کالباس ) را به دو رده تقسیم می کنند:

1 نوع چرخ شده با بافت درشت

2 فرآورده های با بافت امولوسیون دار

در ایران به فرآورده های با قطر بزرگ کالباس و با قطر کوچک سوسیس گفته میشود سوسیس و کالباس نوع بافت درشت دارای ذرات گوشت هستند که فشرده نمی باشد و در سوسیس وکالباسهای با بافت امولوسیون شده چربی ازطریق اجزاء گوشت امولسیفیه و مستحکم میگردد هر دو نوع اینها قابل سرد شدن ، عمل آمدن ، پختن، خشک شدن، یخ زدن ، یا دودی کردن می باشند هر دو نوع محصول را میتوان با دستگاههای یکسانی تولید نمود و تنها مسئله ای که باعث تفاوت در توده ساختمانی آنها میشود مربوط است به شیوه های فرآوری آنها ، از لحاظ تنوع فرمولاسیون نیز انواع مختلف سوسیس و کالباس میتواند تولید شود (سوسیس آلمانی ، لیونر ، مارتادلا ، خشک، و ...) در حال حاضر ملاک و شاخص برای بررسی کیفیت این کالا فرمول ستاد بسیج اقتصادی کشور میباشد.

بسته بندی

بسته بندی سوسیس و کالباس در داخل روکشهای مخصوص ( روکشها یا منشا طبیعی دارند یا منشا سنتیک) انجام میشود و سپس در بسته بندی نهائی کارتن قرار میگیرد پوششهای طبیعی مورد استفاده عبارتند از مری ، شکمبه ، روده کوچک ، روده کور، مثانه گاو، روده کور و مثانه گوساله ، روده کوچک و روده کور گوسفند، که این مواد تحت فرآیند خاصی در واحد های سازنده این پوششها قرار میگرند و در اختیار واحدهای تولید کننده سوسیس و کالباس قرار میگیرند .

پوششهای مصنوعی شامل انواع سلولزی، الیاف سلولزی ، الیاف سلولزی چند لایه الیاف پوست، پوشش پلاستیکی ( پلی آمید ، پلی استر، پلی اتیلن، پلی پروپیلن ) آلژینات می باشند امروزه کلیه پوششهای کالباس و سوسیس در داخل کشور تولید میگردد ولی برخی از انواع فیبروز آنها از خارج وارد میگردد.









سایر محصولات :
طرح کارآفرینی درباره تولید سوسیس و گالباس

طرح کارآفرینی درباره تولید سوسیس و...

نقش فعالیت بدنی در مقابله با تحلیل رفتگی عضلات ناشی از سرطان و ایدز

نقش فعالیت بدنی در مقابله...

تحقیق درباره استاندارد حسابداری‌ شماره‌ یک نحوه‌ ارائه‌ صورتهای‌ مالی‌

تحقیق درباره استاندارد...

تحقیق درباره استاندارد OHSAS 18001

تحقیق درباره استاندارد OHSAS 18001...

پروژه بررسی عوامل اقتصادی موثر بر روی تصادفات جادهای در ایران

پروژه بررسی عوامل اقتصادی...

3 پاورپوینت کاربردی در حوزه اعتیاد 350 اسلاید زیبا

3 پاورپوینت کاربردی در حوزه اعتیاد 350...

تحقیق درباره هزینه یابی کیفیت

تحقیق درباره هزینه...

ژنتیک و ورزش

ژنتیک و ورزش...

آشنایی عمومی باویروسهای رایانه ای word 14 صفحه

آشنایی عمومی باویروسهای رایانه ای word...

فایل کامبینیشن A300F

فایل کامبینیشن A300F...

پروژه سیستم حقوق و دستمزد یک شرکت بسته بندی

پروژه سیستم حقوق و دستمزد یک...

طرح کارآفرینی درباره طرح تولید پارکت چوبی

طرح کارآفرینی درباره طرح تولید...

سیاست سرمایه در گردش

سیاست سرمایه در گردش...

نقش مسجد و ائمه جماعات در دفاع مقدس word 19 صفحه

نقش مسجد و ائمه...

نقش مسجد و ائمه جماعات در دفاع مقدس word 19 صفحه

نقش مسجد و...

نقش مسجد و ائمه جماعات در دفاع مقدس word 19 صفحه

نقش مسجد و ائمه جماعات در دفاع...

حقوق و دستمزد

حقوق و دستمزد...

حسابرسی داخلی

حسابرسی داخلی...

حسابداری مدیریت محیطی

حسابداری مدیریت محیطی...

تحقیق درباره هفته دفاع مقدس word 13 صفحه

تحقیق درباره هفته دفاع مقدس...

تحقیق درباره هفته دفاع مقدس word 13 صفحه

تحقیق درباره هفته دفاع...

تحقیق درباره هفته دفاع مقدس word 13 صفحه

تحقیق درباره هفته دفاع مقدس...

تحقیق درباره وظیفه کنترل

تحقیق درباره وظیفه...

تحقیق درباره اتحاد ملی و انسجام اسلامی راهکارمقابله با توطئه دشمنان انقلاب اسلامی

تحقیق درباره اتحاد...

تبیین روانشناختی نقش زنان در انتقال فرهنگ ایثاروشهادت به فرزندان خود در دوران جنگ نرمword 14 صفحه

تبیین روانشناختی نقش زنان در انتقال فرهنگ...

تبیین روانشناختی نقش زنان در انتقال فرهنگ ایثاروشهادت به فرزندان خود در دوران جنگ نرمword 14 صفحه

تبیین روانشناختی نقش زنان در انتقال...

تبیین روانشناختی نقش زنان در انتقال فرهنگ ایثاروشهادت به فرزندان خود در دوران جنگ نرمword 14 صفحه

تبیین روانشناختی نقش زنان در انتقال...

طرح کارآفرینی درباره طرح تولید کیک و کلوچه

طرح کارآفرینی درباره طرح...

تحقیق درباره آزادی بیان از دیدگاه اسلام

تحقیق درباره آزادی بیان از دیدگاه...

طرح کارآفرینی درباره طراحی سردخانه عمومی شهر طبس

طرح کارآفرینی درباره طراحی سردخانه...

تحقیق درباره xsl چیست؟

تحقیق درباره xsl چیست؟...

تحقیق درباره تعاریف و مقاصد کارمندیابی

تحقیق درباره تعاریف و مقاصد...

آموزش مرحله به مرحله نرم افزار فتوشاپ word 50 صفحه

آموزش مرحله به مرحله نرم افزار...

آموزش مرحله به مرحله نرم افزار فتوشاپ word 50 صفحه

آموزش مرحله به مرحله نرم...

طرح کارآفرینی درباره صنعت مبلمان ، از سنت به مدرن

طرح کارآفرینی درباره صنعت مبلمان...

تحقیق درباره نقش نقطه تجاری در رفع مشکلات صادرات

تحقیق درباره نقش نقطه...

تحقیق درباره bios

تحقیق درباره bios...

طرح کارآفرینی درباره صنعت چای

طرح کارآفرینی درباره صنعت چای...

تحقیق درباره تکنولوژی اطلاعات

تحقیق درباره تکنولوژی اطلاعات...

فایل combination سامسونگ a320f

فایل combination سامسونگ a320f...

تحقیق درباره فرهنگ سازمانی

تحقیق درباره فرهنگ سازمانی...

دانلود تحقیق درباره تاجر و شغل تجارت
دانلود تحقیق درباره اسلحه پیشرفته سربازان قرن ۲۱
تحقیق درباره علف چشمه یا بولاغ
پاورپوینت درباره برنامه ریزی و سیاستگذاری فرهنگی در ایران
دانلود گزارش کاروزی صنایع لاستیک
دانلود گزارش کارورزی شرکت قند شیروان
دانلود گزارش کارورزی لوسمی میلوئیدها دو مزم
دانلود گزارش کارورزی شرکت آب و فاضلاب
دانلود گزارش کارورزی عمران پروژه خیام 18
دانلود گزارش کارورزی مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی بامداد
دانلود گزارش کارورزی مجتمع تک واحد داده پردازی تون
دانلود تحقیق درباره فیثاغورث
دانلود تحقیق درباره زکریای رازی
تحقیق درباره بررسی عملکرد الگوریتم بهینه سازی توده ذرات (PSO )
تحقیق درباره ی ترکیب جامدات در وسایل مخلوط کن مختلف
تحقیق درباره ی تخریب فلزات با عوامل غیرخوردگی
تحقیق درباره ی نقش تغییرات اجتماعی درتحولات فرهنگی
تحقیق درباره تیتراسیون
تحقیق درباره دیدگاه سید محمد خاتمی درباره فلسفه
تحقیق درباره دیوان شمس
تحقیق درباره مینیاتور
تحقیق درباره دین‌شناسی و عرفان
تحقیق درباره دین و معنویت
تحقیق درباره سازمان دهی شده تیراندازی

کلمات کلیدی :سلولزی الیاف سلولزی بسیج اقتصادی کشور ستاد بسیج اقتصادی درباره تولید سوسیس کارآفرینی درباره تولید هزینه های فرآورده های های گوشتی این کالا مشخصات فنی روده کور واحد های تولید کننده غیر اسلامی انقلاب اسلامی تولید سوسیس کالباس اسلامی میگردد هزینه فرآیند محصول مشخصات بررسی
  • ۹۶/۰۸/۲۸
  • وبلاگ وبلاگ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی